Reacties Patiënten klanten

Onze klanten zijn tevreden, over de service van Smile Partners en over de kwaliteit van de behandeling.  Wij hebben enkele reacties en verhalen op een rijtje gezet, om u een indruk te geven van hun ervaringen.Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Smile Partners tandarts Turkije tandarts buitenland . 

http://www.allebedrijveninmaastricht.nl/bedrijven/reisbureaus/maastricht/smile-partners-tandarts-turkije-tandarts-buitenland/reviews

Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons! Wij bewaken continu de kwaliteit van de klinieken en artsen en zullen u altijd vragen naar uw ervaringen.

Doen!

Beste team,
Ik heb in juli 2008 nieuwe kronen laten zetten in totaal 26 stuks. 2 maal per jaar laat ik ze nakijken door mijn eigen tandarts, die was erg verrast door de kwaliteit van de kronen en het gebruikte materiaal. Het zag er volgens hem "perfect uit".

Ik ben er zo blij mee nu ik weer kan lachen en praten zonder schaamte voor mijn gebit.
Alle lof voor de vakbekwame tandarts.

Ik schrijf dit bericht omdat ik de andere mensen met tandproblemen misschien over de streep kan trekken het ook te laten doen.
Dit mag je rustig op jullie website plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Wim van den berk

Alle lof

Mei 2007 ben ik naar de kaakchirurg geweest in Turkye. Ik had vantevoren op verschillende plaatsen navraag gedaan en een implantaat laten plaatsen met een kroon erop was daar een stuk goedkoper. Toen ik daar aankwam was ik heel zenuwachtig, maar we werden daar heel goed opgevangen door Gulperi Acar die perfect Nederlands en Turks spreekt.

De kaakchirurg en zijn assistentes waren supervriendelijk en alles in de behandelkamer was schoner dan schoon. Tijdens de behandeling vermeldde de kaakchirurg nog dat er op een heel andere plaats in mijn gebit een cyste zat en dat die eigenlijk verwijderd moest worden, ik schaam me nu een beetje om het zeggen maar toen dacht ik dat het wel mee zou vallen en dat de kaakchirurg extra aan me wilde verdienen. Achteraf ben ik thuis ook nog naar mijn eigen tandarts geweest die het niet nodig vond om de cyste te verwijderen met als gevolg een flinke ontsteking en, na een hele lange tijd voor ik terechtkon bij de kaakchirurg in Nederland, een operatie.

In Turkije kreeg ik na het plaatsen van het implantaat een zak met ijs en pillen om de onstekingen tegen te gaan en zelfs pijnstillers, dat kun je in Nederland dus vergeten geen ijs en een receptje waarmee je zelf nog naar de apotheek kunt gaan en als je pech heb en op het einde van de dag aan de beurt bent bij de kaakchirurg kan je dus de volgende dag pas om je pijnstillers gaan. In Turkye belde Gulperi de volgende dag hoe het met me ging en of ik pijn gehad had, ook dat doen ze in Nederland echt niet hoor!

Een tijd later heeft de tandarts nog foto's gemaakt van mijn kaak en het implantaat zag er goed uit, ik heb er dan ook nooit pijn of ongemak van gehad en ben heel tevreden over de behandeling in Turkye. Ik kan het iedereen aanraden.

Linda Ferket

Vakmanschap

Beste mensen,

Ik ben met Smile Partners naar Antalya in Turkije geweest om mijn gebit te voorzien van kronen !!
Na wat info te hebben gekregen via mijn eigen tandarts en op internet heb ik mijn hele gebit met ZIRKONIUM kronen laten
doen,ik ben zeer tevreden met wat de tandarts Ozkan Kara heeft gedaan. Werkelijk een vakman !! ( volgens mijn eigen
tandarts uitstekend gedaan)

En niet te vergeten de begeleiding van Gulperi en Turhan !! Ik werd opgehaald en gebracht van en naar mijn hotel in Belek alles was in de puntjes geregeld !! Als u soms wat info wilt hebben kunt u mij altijd bellen of mailen.

mvg Rob Bakker
te Houten.

Van harte aanbevolen

Door omstandigheden had ik heel veel achterstallig onderhoud aan tanden en kiezen. Ik was eigenlijk genoodzaakt om alles te vervangen door kronen en bruggen. De kosten voor zo een behandeling in Nederland maakten het eigenlijk praktisch onmogelijk om dit plan uit te voeren. Na het inwinnen van referenties ben ik vol vertrouwen afgereisd naar Antalya voor de behandeling. Mijn verwachtingen werden overtroffen!

Zeer professionele en menselijke begeleiding, behandeling en nazorg. Na een week ben ik tevreden en met een volledig renoveerd gebit weer afgereisd naar Nederland waar ook mijn tandarts moest toegeven dat er zeer professioneel werk was verricht. Hij was zeer onder de indruk van de apparatuur die zijn Turkse collega al gebruikt. Inmiddels is ook mijn vrouw afgereisd om enige oude bruggen te laten vervangen en is net zo tevreden teruggekeerd.

Wij kunnen Tandreizen van Smile Partners van harte aanbevelen!

Liefs Willeke K.

100% gebit voor 40% van de prijs

Ik kwam vorig jaar juli voor controle bij mijn tandarts en die zei tegen mij: Als je niets aan je gebit laat doen zul je op (korte) termijn last van je gebit krijgen. Dus vroeg ik hem wat er moest gebeuren. Hij vertelde dat ik een zgn. beetophoging moest hebben en dat eigenlijk mijn hele onder-en bovengebit aangepakt moest worden omdat het eigenlijk versleten was. Zo dat was nogal wat!!

Hij gaf mij het advies om een 4 jarenplan op te stellen met bijbehorende prijsopgave. Er hing een prijskaartje aan van op zijn goedkoopst 15.500 euro! Dat was even slikken. Dat heeft mij dus aan het denken gezet. Mijn eerste stap was een second opinion. Dat heb ik gedaan en die tandarts kwam eigenlijk toch wel tot dezelfde conclusie dan mijn eigen tandarts, alleen kon het wel op een andere manier waardoor het wel wat goedkoper zou kunnen, maar toch.

Toen hebben we wat informatie opgevraagd bij Gülperi Acar van Smile Partners en kregen een bijbehorende prijsopgave van zo'n 8000 euro voor het boven- en ondergebit met de duurste kronen en toen was de keuze toch snel gemaakt. Wij waren de vrijdags in Antalya aangekomen en de zaterdags werden we opgehaald van het hotel. Daar aangekomen werd het plan nog besproken en toen tot de behandeling overgegaan. 

Achteraf ben ik heel erg blij dat ik deze stap genomen heb en ik kan het dan ook iedereen aanraden die plannen heeft om iets aan zijn gebit te laten doen. Ik heb een prachtig gebit gekregen.

Groeten van Dikkie Nota.

Dikke proficiat

Wij zijn in augustus 2008 naar Antalya geweest om kronen te laten plaatsen bij mijn man.
Wij zijn daar heel goed begeleid. Men kwam ons ophalen in ons hotel en nadien werden wij ook teruggebracht.

Over de tandarts ook niets dan lof. Mijn man is zeer tevreden over zijn mooi gebit en wij komen zeker terug om ook de onderkant te laten doen. Onze begeleider was heel vriendelijk en heeft ons goed geholpen.

Kortom een dikke proficiat Smile Partners.

Met vriendelijke groeten, Mevr. Nijsten Brigitte