Tandartsen Artsen en Klinieken

Onze artsen zijn gespecialiseerd en ervaren op hun vakgebied en staan officieel geregistreerd in Turkije. De tandartsen zijn geregistreerd bij TDB, Türk Dişhekimler Birliği (Turkish Dental Association) en daarnaast voor cosmetische tandheelkunde bij de Turkse Academie voor esthetische tandheelkunde. Deze instanties waarborgen de kwaliteit van de tandarts en kaakchirurg/implantoloog. De artsen houden hun kennis en kunde up-to-date door onder meer het bijwonen van (internationale) congressen. Hun diploma's, certificaten, kwalificaties en registraties zijn in hun praktijk voor iedereen zichtbaar.

Onze klinieken voldoen aan Europese normen en doen niet onder voor Nederlandse klinieken. Zij werken met moderne technieken, geavanceerde apparatuur en Europese materialen met CE-keurmerk. Het Turkse Ministerie van Volksgezondheid (T.C. Sağlık Bakanlığı) ziet erop toe dat de klinieken voldoen aan de hoge normen en eisen van het ministerie, onder andere met betrekking tot hygiëne, steriel werken en veiligheid.

De sfeer is geruststellend en gemoedelijk. U zult zich snel op uw gemak voelen.

Bang voor de tandarts? U ben niet de enige! De eerste stap, de eerste afspraak, is dan het moeilijkst. Wij begrijpen dat en zullen zo goed mogelijk rekening houden met uw angst. Ook wordt tijdens de behandeling steeds uitgelegd wat er gedaan gaat worden zodat u weet wat er gaat gebeuren.

De tandarts
Onze moderne tandartspraktijk is gevestigd in de stad Serik, op circa 30 km ten oosten van Antalya. Serik ligt in de naaste omgeving van Belek, één van de moderne vakantieoorden aan de Turkse Rivièra. Onze tandarts is afgestudeerd aan de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit in Istanbul. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische tandheelkunde. Sinds 2004 heeft hij al vele patiënten  uit het buitenland behandeld. U kunt op een monitor meekijken naar het eigen gebit. Daardoor krijgt u een goed zicht op de toestand van uw gebit en is het eenvoudig uit te leggen wat het behandelplan inhoudt. De tandarts neemt de tijd voor u en voert de behandeling met veel zorg en vrijwel pijnloos uit. Hij heeft veel ervaring met angstige patiënten en patiënten met een lichamelijke handicap. Sommige mensen hebben een versterkte kokhalsreflex. De tandarts houdt hier zo goed mogelijk rekening mee.

De kaakchirurg/implantoloog
Vlakbij het centrum van Antalya bevindt zich de moderne praktijk van onze kaakchirurg/implantoloog. Hij heeft van 1990 t/m 1996 zijn opleiding gevolgd aan de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit in Ankara en van 1996 t/m 2002 de opleiding Implantologie aan de Selçuk Universiteit in Konya. Naast zijn werk als kaakchirurg en implantoloog heeft hij jarenlang ook les gegeven en hij houdt nog regelmatig lezingen op congressen. Sinds 2004 heeft hij al vele patiënten uit het buitenland behandeld. Onze vriendelijke kaakchirug behandelt zijn patiënten met veel zorg en professionele aandacht.

De Tandartspraktijk in Nederland
De meeste tandartsen in Nederland accepteren alleen hun eigen cliënten en willen geen mensen behandelen die in het buitenland naar de tandarts gaan. Speciaal voor cliënten van Smile Partners hebben wij nu een extra service. U kunt desgewenst voor een diagnose of, mocht dit in een enkel geval nodig zijn, voor nazorg nu ook in Nederland terecht. Wij werken samen met een tandartspraktijk in Maastricht. De tandarts is opgeleid aan universiteiten in Lausanne, Londen en Luik en heeft een jarenlange internationale ervaring opgedaan.

De ooglaserkliniek
Wij werken samen met een moderne oogheelkundige kliniek, die in 1991 is opgericht en meerdere vestigingen in Antalya heeft. Hier zijn hooggeschoolde en zeer ervaren oogartsen werkzaam. Zij zijn offiieel geregistreerd in Turkije en de kliniek voldoet aan de normen van het Turkse Ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast zal de vriendelijke en persoonlijke benadering van de artsen en hun assistenten u op uw gemak stellen.

De esthetische kliniek
Ook de zeer moderne kliniek voor esthetische behandelingen is gevestigd in Antalya. De artsen zijn allround gediplomeerd en ervaren op hun vakgebied. Zij werken met moderne apparatuur en gecertificeerde materialen. Voor meer informatie over de kliniek en de behandelingen kunt u contact opnemen met Gulperi Acar van Smile Partners.